Bildebokkonferansen

Bildebokkonferansen er et årlig arrangement ved Universitetet i Sørøst-Norge, avd. Notodden. Målet med konferansen er å skape engasjement og interesse for bildeboka. Vi vet at denne møteplassen er spesielt viktig for bevisstgjøring i bruk av bildebøker, og generelt at den er av stor betydning for alle som jobber med barn og unge. Få derfor med deg årets bildebokkonferanse og be med deg alle du er glad i, gjennom bilde og ord blir verden stor!

onsdag 24. september 2014

Erna Osland kjem på bildebokkonferansen

Barne- og ungdomsforfattaren Erna Osland har nett avslutta eit bildeboksamarbeid med illustratøren Ingre Lise Belsvik. Resultatet vart den fascinerande og lærerike boka Under ein stein. Boka tar føre seg dei vanlegaste billene og småkrypa me kan finne under steiner i vår eigen hage.

Det er ikkje fyrste gongen Osland tar på seg å formidle kunnskap om natur og dyra som lever i den for born. Tidlegare har ho skrevet faktabøker om dyr i Skarpe tenner, Fint å ha far, Dyrebare vener, Vener med venger mfl.

Me gler oss til å høyre Erna Osland fortelje frå sitt lange forfattarskap på årets Bildebokkonferanse. Konferansen har dessutan har latt seg inspirer av Oslands siste bok i val av tittel: Å løfte på steiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar