Bildebokkonferansen

Bildebokkonferansen er et årlig arrangement ved Universitetet i Sørøst-Norge, avd. Notodden. Målet med konferansen er å skape engasjement og interesse for bildeboka. Vi vet at denne møteplassen er spesielt viktig for bevisstgjøring i bruk av bildebøker, og generelt at den er av stor betydning for alle som jobber med barn og unge. Få derfor med deg årets bildebokkonferanse og be med deg alle du er glad i, gjennom bilde og ord blir verden stor!

tirsdag 10. september 2019

Kim Fupz Aakeson kommer på Bildebokkonferansen

Kim Fupz Aakeson er en prisbelønt og sjeldent produktiv dansk forfatter. Han skriver tegneserier, barnebøker, romaner, drama, filmmanus – i tillegg til at han har jobbet med illustrasjon. Han har reist over store deler av verden, men bor for tiden i København. Han har skrevet bøker siden 1984, men allerede i 1982 kom hans første tegneseriealbum. I Danmark er han kjent som en uforutsigbar kunstner og forfatter. 
I 1990 mottok han det danske kulturdepartementets barnebokpris for to av sine bøker. Aakesons sympati ligger alltid hos barna og det barnslige i de voksne. Det går for det meste utover mødrene og fedrene, som i hans univers alltid har det meget travelt. Leserne kan fryde seg over hans elleville fortellinger og historier om hans antihelter som tar innersvingen på innbilske og oppblåste maktpersoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar