Bildebokkonferansen

Bildebokkonferansen er et årlig arrangement ved Universitetet i Sørøst-Norge, avd. Notodden. Målet med konferansen er å skape engasjement og interesse for bildeboka. Vi vet at denne møteplassen er spesielt viktig for bevisstgjøring i bruk av bildebøker, og generelt at den er av stor betydning for alle som jobber med barn og unge. Få derfor med deg årets bildebokkonferanse og be med deg alle du er glad i, gjennom bilde og ord blir verden stor!

mandag 16. september 2024

«det skogen sa» – Bildebokkonferansen på Notodden og digital

Årets bildebokkonferanse handler om hvilken rolle natur, bærekraft og klimaspørsmål kan ha i bildebøker og litteratur for barn og ungdom.

Skogen er en av de viktigste naturlandskapene i Norge både som økosystem, opplevelsesarena og tematisert i kunst- og kulturhistorien. Våre gjester på bildebokkonferansen setter på ulike måter søkelys på menneskets møte med skogen og andre naturlandskaper i barnelitteraturen og i samfunnet – gjennom ord og bilder.

På årets bildebokkonferanse på Notodden møter du mellom andre illustratør og forfatter Nora Dåsnes og Trude Tjensvold, fotografen Tommy Ellingsen, avistegner Roar Hagen og forsker Margit Ims.
 
Delta digitalt👇
Vi håper på et stort publikum på Notodden, men konferansen vil også bli strømmet direkte: Livesendinger fra USN - edu.usn.no (edu.usn.no)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar