Bildebokkonferansen

Bildebokkonferansen er et årlig arrangement ved Universitetet i Sørøst-Norge, avd. Notodden. Målet med konferansen er å skape engasjement og interesse for bildeboka. Vi vet at denne møteplassen er spesielt viktig for bevisstgjøring i bruk av bildebøker, og generelt at den er av stor betydning for alle som jobber med barn og unge. Få derfor med deg årets bildebokkonferanse og be med deg alle du er glad i, gjennom bilde og ord blir verden stor!

tirsdag 10. oktober 2017

Inger Lise Belsvik kjem!

På årets bildebokkonferanse vil illustratøren Inger Lise Belsvik vise og fortelle om en utstilling med bilder fra flere av utgivelsene sine. Denne utstillingen er å finne på Blueshuset der konferansen finner sted.
Inger Lise Belsvik har illustrasjonsutdannelse fra Kingston University, England og fra Kunsthøgskolen i Oslo, og jobber og bor på Bryne i Rogaland. Hun har illustrert over 30 barnebøker, særlig billedbøker, diktsamlinger og fagbøker. Hun har vunnet Kulturdepartementets illustrasjonspris to ganger, samt en rekke priser i Årets Vakreste Bøker. I 2013 illustrerte hun fagboka ”Møt fjellreven”, skrevet av Nina E. Eide og Terje Borg. Den ble nominert til både illustrasjons- og fagbokprisen i Kulturdepartementets Barne- og ungdomslitteraturpriser. Inger Lise formidler også litteratur og illustrasjon, både gjennom Den Kulturelle Skolesekken og ved Høgskoler.

En av verkene som vil bli utstillt er nettopp bildeboken "Møt fjellreven". Denne utstillingen er å finne i foajegalleriet på Høgskolen i Sørøst-Norge, Notodden fra 17. oktober. En av forfatterne til denne bildeboken Nina Eide vil også være til stede på selve konferansen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar