Bildebokkonferansen

Bildebokkonferansen er et årlig arrangement ved Universitetet i Sørøst-Norge, avd. Notodden. Målet med konferansen er å skape engasjement og interesse for bildeboka. Vi vet at denne møteplassen er spesielt viktig for bevisstgjøring i bruk av bildebøker, og generelt at den er av stor betydning for alle som jobber med barn og unge. Få derfor med deg årets bildebokkonferanse og be med deg alle du er glad i, gjennom bilde og ord blir verden stor!

mandag 23. oktober 2017

Velkommen til åpning av utstilling i foajègalleriet på Notodden HSN!


I forbindelse med årets Bildebokkonferanse, er det i denne uka en utstilling i Foajégalleriet på Notodden. Her kan dere se Inger Lise Belsvik sine bilder. Galleriet er åpent for besøk allerede i dag, men den offisielle åpningen vil finne sted på onsdag.
 
Så, VELKOMMEN til åpning av utstilling på onsdag klokka 14.00. Da vil Belsvik selv være til stede og snakker om sitt arbeid.
 
Inger Lise Belsvik har illustrasjonsutdannelse fra Kingston University, England og fra Kunsthøgskolen i Oslo. For tiden jobber og bor hun på Bryne i Rogaland. Hun har illustrert over 30 barnebøker, særlig billedbøker, diktsamlinger og fagbøker. Hun har vunnet Kulturdepartementets illustrasjonspris to ganger, samt en rekke priser i Årets Vakreste Bøker. I 2013 illustrerte hun fagboka ”Møt fjellreven”, skrevet av Nina E. Eide og Terje Borg. Den ble nominert til både illustrasjons- og fagbokprisen i Kulturdepartementets Barne- og ungdomslitteraturpriser. Alle bildene fra denne boka, kan dere se på utstillinga, som for øvrig er en salgsutstilling.
 
På torsdag 26.oktober flytter vi deler av utstillinga ned til Notodden bok & blueshus, hvor bildebokkonferansen også vil finne sted. Dette er første gang konferansen flyttes ut av våre egne lokaler.
 
Vi håper så mange som mulig setter av onsdag klokka 14, samt HELE torsdagJ
Siden vi retter fokuset mot faktabøker som bildebøker i år, går vi ut ifra at også andre fagfolk (som før ikke har ansett konferansen som aktuell) vil finne den spesielt interessant dette året! Gå inn på bloggen vår og les mer om hvem som kommer. Her finner dere mer om programmet.
 
Husk at konferansen er gratis og åpen for alle. Det er ingen form for registrering, så det er bare å dukke opp!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar