Bildebokkonferansen

Bildebokkonferansen er et årlig arrangement ved Universitetet i Sørøst-Norge, avd. Notodden. Målet med konferansen er å skape engasjement og interesse for bildeboka. Vi vet at denne møteplassen er spesielt viktig for bevisstgjøring i bruk av bildebøker, og generelt at den er av stor betydning for alle som jobber med barn og unge. Få derfor med deg årets bildebokkonferanse og be med deg alle du er glad i, gjennom bilde og ord blir verden stor!

BBK 2013


For 7. år på rad arrangerer Høgskolen I Telemark, avd. Notodden en konferanse hvor bildeboka står i sentrum. Hold av dagen. Kom og få faglig påfyll, inspirasjon og motivasjon. Du vil få høre illustratørene Gry Moursund og Åshild Irgens, forfatterne Kari Saanum og Bjørn Arild Ersland og Lølandsenteret representert ved Anette Opheim.

Tittelen på årets konferanse er Bildeboka som beveger, og med ordet beveger tenker vi alle former for reaksjon, positiv og negativ, ikke minst for den voksne leser som skal formidle boka til barn. Som eksempel nevner vi to av våre foredragsholdere, forfatter Kari Saanum og illustratør Gry Moursund som med boka Pinsvinmamma (2006) rokker ved myten om den gode mor - et seiglivet motiv innenfor barnelitteraturen

Illustrasjon: Inger Lise Belsvik
Hentet fra bildeboka Spring, hesten, spring

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar