Bildebokkonferansen

Bildebokkonferansen er et årlig arrangement ved Universitetet i Sørøst-Norge, avd. Notodden. Målet med konferansen er å skape engasjement og interesse for bildeboka. Vi vet at denne møteplassen er spesielt viktig for bevisstgjøring i bruk av bildebøker, og generelt at den er av stor betydning for alle som jobber med barn og unge. Få derfor med deg årets bildebokkonferanse og be med deg alle du er glad i, gjennom bilde og ord blir verden stor!

tirsdag 12. september 2017

Synnøve Borge kjem!


Den nyaste i rekka faktabøker frå Borge og Myhre
Synnøve Borge kjem på bildebokkonferansen. Ho vil fortelje om den fantastiske rekka med faktabøker om dyr ho har laga saman med illustratør Lise Myhre (Nemi-skapar).

Foredraget sitt har ho kalla,

Å SKRIVE MØTER?


Borge seier: Jeg er barnebokforfatter med utdanning fra Norsk Barnebok Institutt (sakprosa), og har en master i pedagogikk (Environmental Education).

Jeg har jobbet som naturfaglærer og uteskolelærer og skrivelystlærer på Solberg skole i Ås. Nå jobber jeg som forfatter og formidler.

Jeg prøver å skrive fram møter mellom leser og tekst, skriver om det ene dyret, og går tett på dyrets bevegelser. Uten å besjele eller menneskeliggjøre det. Jeg vil fortelle om tekstenes (og uteskolens )muligheter i møte med den store utfordringen skolen nå må ta inn over seg: bærekraftig undervisning. Faktisk.

Tidlegare arbeid:
Bøker: Brunlangøre, Kongeøyenstikker, Steinhumle, og Ravn.
Lesetreningshefter (salto): Saksedyr, Hubro, Ål, Rogn.
Manus til fire salabyproduksjoner, naturfag, mellomtrinnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar