Bildebokkonferansen

Bildebokkonferansen er et årlig arrangement ved Universitetet i Sørøst-Norge, avd. Notodden. Målet med konferansen er å skape engasjement og interesse for bildeboka. Vi vet at denne møteplassen er spesielt viktig for bevisstgjøring i bruk av bildebøker, og generelt at den er av stor betydning for alle som jobber med barn og unge. Få derfor med deg årets bildebokkonferanse og be med deg alle du er glad i, gjennom bilde og ord blir verden stor!

tirsdag 10. oktober 2017

Erna Osland kjem!

Foto fra: http://www.ernaosland.no
Erna Osland kjem på årets bildebokkonferanse og vil halde foredraget:

Men så får eg lyst til å fortelje!-Om det narrative i sakprosa for barn.

Erna Osland er ein prisbelønna forfattar av barne- og ungdomsbøker i mange sjangrar. Osland har vore lærar i mange år og har eit hjerte som brenn for den gode fagformidlinga for barn. Osland har som oftast ein både poetisk og original innfallsvinkel til dei tematikkane hun tek for seg.

Osland har i samarbeid med fleire anerkjende illustratørar gitt ut ei rekke fagbøker for barn, heriblant Skarpe tenner (2005) Ill. av Marvin Halleraker, Under ein stein. Ei bok om små dyr(2014). Ill. av Inger Lise Belsvik og He-he. Ei bok om den livsviktige latteren (2016). Ill. av Per Ragnar Møkleby.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar